Over mij

Ik ben Yasemin Cetin en eigenaresse van Kapsalon Coupe di Capelli. Als jong kind was ik al graag bezig met haren. Ik gebruikte mijn zus graag als model. Het was daarom logisch dat ik later de kappersopleiding zou gaan volgen.

Ik heb 8 jaar in Loondienst gewerkt bij andere kapperszaken, Ik ben begonnen bij Kapsalon Ad Peters in Deventer. Omdat ik ambitieus ben en graag mijn eigen werkplek vorm geef ben ik in 1994 mijn eigen kapsalon gestart op de huidige locatie aan de Zwolseweg 52 in Deventer.

Waarom ik het kappersvak zo leuk vind? Ik geniet heel erg van het persoonlijk contact met mijn klanten. Ik ben geïnteresseerd in de persoon en wat zij willen met hun haar. Ik maak mijn klanten blij met mijn “handtekening”, mijn creatie met hun haar en/of wenkbrauwen. Ik kan helemaal genieten van een mooi kapsel dat ik heb gemaakt. Zeker wanneer de klant moeilijk haar heeft, waar andere kappers geen fatsoenlijke coupe van konden stylen. Het is zeer dankbaar werk als je klant bijzonder tevreden is hoe ik hem of haar mooi heb gemaakt. Op instagram kun je zien wat de resultaten zijn van mijn werk.

Ik hoor dan ook vaak terug dat klanten het gezellig bij mij in de kapsalon vinden. En het waarderen dat ik goed naar hen luister, hen uitleg geef en zij een prachtige kapsel krijgen wat bij hen past. Ik ben erg trots dat mijn klanten mij een 9.8 op www.wiewathaar.nl geven, waarmee ik de beste kapper van Deventer ben.

In 2014 heb ik de salon verbouwd. Het heeft nu een moderne zwart-witte uitstraling, waarbij de gezellige sfeer is gebleven.

Om mijn vakmanschap op een hoog niveau te houden en straks ook trainingen te kunnen geven, volg ik trainingen van de beroemde internationale Topstylist Mark Woolley uit London. Ook heeft Mark Woolley zijn eigen haarverzorgingslijn genaamd “Electric Hairdressing”. Deze lijn hebben ik nu ook in mijn salon.

Graag zie ik je bij mij in de kapsalon. Als je een afspraak maakt (online of telefonisch) weet je zeker dat ik tijd voor je heb.

Yasemin Cetin